top of page
Optiek algemeen

Als Opticien – Contactlensspecialist kan ik u op meerdere manieren van dienst zijn, zo kan ik de zorg voor uw winkel overnemen terwijl u geniet van uw welverdiende vakantie.

 

Ook als u tijdelijk behoefte heeft aan ondersteuning door zwangerschapsverlof of ziekte ben ik u graag van dienst. Wat ik voor u kan doen:


•    Aanmeten en controle van contactlenzen
•    Myopie Management
•    Oogmetingen
•    Brilverkoop
•    Glasadvies
•    Slijpen

Ortho Keratologie

Ortho Keratologie is ondertussen niet meer weg te denken in de moderne contactlenspraktijk. En terecht, het is een mooie oplossing voor de kijkbehoefte van uw klant.

 

Sinds mijn kennismaking met Ortho Keratologie ben ik een groot fan van de mogelijkheden die deze contactlens de klanten biedt. Zeker nu het mogelijk is een beperkte leeshulp te realiseren.

Wilt u starten met Ortho K of zoekt u vervanging voor uw reeds bestaande praktijk? Zowel met Dreamlite als met Nachtlenzen kan ik u helpen.

Contactlenzen

Vaak ligt de focus van een optiekbedrijf op de brillen, de contactlenzen worden weleens als minder belangrijk gezien. Niets is echter minder waar.

Naast dat een tevreden contactlensdrager ook gewoon een ambassadeur is voor uw winkel zorgt deze ook voor een stabiele omzet.
 

Doet u voor uw gevoel te weinig met contactlenzen of loopt de  wachttijd in uw contactlenspraktijk op door ziekte of vakantie?

Neem dan contact met mij op. Ik help u met alle contactlenzen waar onder Ortho Keratologie en Myopie Management

Myopie management

Om de ouders van nu goed te kunnen kunnen helpen is informatie verschaffen en daardoor het kijkgedrag te veranderen het eerste wat u moet doen. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Maar...

Wat als u meer wilt doen dan dat?    

Wat als de correctie in de buurt van het kritieke pad zit en interventie raadzaam is? Kunt u dit dan bieden?

Doet u nog helemaal niets met Myopie Management maar wilt u wel net als vele collega's het verschil maken? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u reeds een lopende myopie managementpraktijk?

Dan kan ik deze als Myopie Management expert voor u voortzetten met zowel daily disposable's als met ortho-k.

bottom of page