top of page

Het nieuwe normaal en Projectmanagement.

2x per jaar komen de CE deeltijd studenten samen in café Fust. Het is een traditie op de Hogeschool van Amsterdam om samen het einde van het semester met de BBC te vieren.


Bier, Bitterballen en een Certificaat.


Februari 2020, de start van de Minor Projectmanagement. Ons projectteam “Samen Sterk” heeft een draaiboek opgeleverd waarmee het Korps Mariniers 350 leerlingen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking een onvergetelijke dag gaan bezorgen. De sportdag vindt plaats op de Marine kazerne waar de leerlingen zich een dag onderdeel van de krijgsmacht voelen. Een prachtig initiatief waar ik met veel plezier aan bijgedragen heb.


Dit deel van de opleiding zal ik nooit vergeten, al is het alleen maar omdat het normaal van de ene op de andere week veranderde. Vanaf de eerste dag was er een goede klik met de teamleden Rachid Benchicar, Huug Beukers & Richenel Kessen, de meetings na afloop van de college dagen waren vol creërende energie en zeer effectief.Maar toen kwam corona…..


De structuur die we gewend waren viel in een keer weg, de colleges werden online gegeven, de thuissituatie veranderde, er moest lesgegeven gaan worden aan onze kinderen. Niet perse een ideale situatie maar ondanks dit alles is het gelukt om een product op te leveren die door de opleider met een 9 is beoordeeld.


Hoe sluit je dan nu zo'n semester af?


Na digitale colleges dan ook maar een digitale BBC! De Bitterballen zijn geruild voor Borrelnoten. En het certificaat? Die heb ik zelf maar even uitgeprint.


Rachid, Richenel & Huug, bedankt voor de fijne samenwerking. Proost!

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page